Допускайте слънчевата светлина в домаПри тазгодишните цени на газта и

...
Допускайте слънчевата светлина в домаПри тазгодишните цени на газта и
Коментари Харесай

6 метода за икономично отопление у дома без допълнителна изолация

Допускайте слънчевата светлина в дома

При тазгодишните цени на газта и икономическата международна конюнктура като цяло, студените месеци ще се окажат същинско предизвикателство за доста семейства. Всеки стартира да обмисля разнообразни разновидности, с цел да спести плашещите числа в края на месеца. И въпреки някои от специалистите да са оптимистично настроени и да се пробват да ни успокоят, е значимо ние да предвидим в точния момент разновидности за бърза реакция, пише .

Ето няколко метода по какъв начин да задържите по-дълго топлината в стаята и да си спестите огромните разноски за отопление през зимата. Възползвайте се от тях, защото множеството образци са сложни и икономични. Вижте триковете в идващите редове.

С алуминиево фолио

За да затоплите по-бързо помещението и да задържите високите температури, на стената зад радиатора поставете алуминиево фолио с размери колкото самия нагревател. Фолиото ще отрази топлината и мигновено ще установите разликата.

Използвайте вентилатор

И въпреки да си мислите, че вентилаторите се употребяват единствено лятото за изстудяване, това не е по този начин. Те не ни доставят със леден възудх, а просто въртят към този момент наличния въздух в стаята. Така че можете да употребявате вентилатор за разпространение на топлината - поставете го против отоплителния ви апарат и го включете на най-висока степен.

Заложете на хавлиени чаршафи

И макар че съгласно експертите е по-полезно да се спи в студена стая, никой не желае да се трансформира в ледена висулка през зимата. За задържане на топлината оказва помощ и спалното долни дрехи и то не какво да е, ами хавлиеното. Изберете подобаващи за вашата спалня хавлиени чаршафи и се насладете на топлота и мекост.

Допускайте слънчевата светлина в дома

Слънцето не изчезва изцяло през зимата, тъй че можем да се възползваме и от неговите лъчи. През деня вдигайте щорите и дърпайте завесите по този начин, че слънчевите лъчи да навлизат в дома ви. По този метод стаята също се затопля до някаква степен.

Запалете си свещи

Това е освен тип ароматерапия или основаване на сантиментална и спокойна конюнктура, само че и метод да се посгреем в не чак толкоз студените нощи. Запалените свещи излъчват топлота и светлина, която също ни загрява. Освен това способстват за уюта на дома, а какво по-хубаво от чаша алено вино в ръка и запалена свещ в студена зимна вечер?

Гответе във фурната

При готвенето във фурна кухнята постоянно става доста топла. Така че в случай че не употребявате доста постоянно този апарат, е време да измененията това - хем ще усъвършенствате кулинарните си умения, хем ще се погрижите за топлината на дома.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР