Допускам, че Евелин Банев-Брендо сам е пожелал да се върне

...
Допускам, че Евелин Банев-Брендо сам е пожелал да се върне
Коментари Харесай

Анна Заркова: Допускам, че Брендо сам е пожелал да се върне у нас, но арестът му ще остане в тайна

Допускам, че Евелин Банев-Брендо самичък е поискал да се върне у нас. Това разяснява журналистът Анна Заркова за задържането на " кокаиновия крал " в Украйна и издаването на заповед за изгонването му у нас пред.
Още по тематиката
Той беше арестуван в Украйна за пране на пари и разпространяване на опиати.

Ние скоро ще разберем какво е станало, в случай че не по свое предпочитание се връща у нас, той като нищо и ще я напусне ", добави Заркова.

Според нея ареста на Брендо ще остане в загадка. " Такива клиенти на правораздаването като Брендо, които имат особени връзки със спецслужбите, и с някои техни сътрудници и имат привилегията да употребяват някои екстри, до момента в който се водят на бележник в затворническите общежития ", сподели още Заркова.

Тя разяснява и че към него ще останат доста въпроси:

" Ще се питаме за какво, както споделят испанските карабинери, е съумял да вкара единствено за 2 години тонове опиати в Европа и е спечелил 100 милиона евро. Тогава за какво не си е харчил пари на някой плаж, а е отглеждал марихуана в тази размирна страна у дома. Друг въпрос е дали е предизвестил прокурорите, че ще идва в България, които за два дни изготвиха стремително настояването за екстрадиция ", сподели още Заркова.

55-годишният Банев, прочут и като " Кокаиновият крал ", е задържан в регион край украинската столица във вторник. Установено е, че българинът, търсен от три страни поради влезнали в действие присъди за трафик на опиати и пране на пари, се е укривал във взета чартърен къща.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР