Допреди дни тазгодишният ерген“ бе представян като богат, културен и

...
Допреди дни тазгодишният ерген“ бе представян като богат, културен и
Коментари Харесай

Защо Ергенът“ Алек целува наред?

Допреди дни тазгодишният „ ерген “ бе представян като богат, културен и учтив момък, който е и моногамен. Всичко това се оказа една огромна неистина и Александър Младенов удари дъното с държанието и целувките си. За една вечер блондинът намляска цели четири участнички, написа в. „ Уикенд “.

„ Мисля, че от дълго време предаването трябваше да се прекръсти от „ Ергенът “ на „ Курварят “ (цинично) или „ Женкарят “ (нецинично). Не е гнусливо момчето, щом целуна и кюстендилския мамут, отлично. Шоуто замязя на „ Сървайвър “, където ги караха да ядат гадости “ – пишат в обществените мрежи.



Маги повлече крайник с целувките



Веднага след нея предприемачът се помляска с Виктория

Алек сякаш търси огромната и същинска обич, но гледа влюбено всички участнички и само камерите го стопират да ги предложения в спалнята си. Дава страховит образец на останалите моногамни, които търсят любовта. Младенов първо награби Маги, по която към този момент е вдлъбнат. Хитрушата умее да задържа вниманието му, а мачото не крие, че обожава компанията на русокоската. Веднага след нея предприемачът се помляска с Виктория, която е грозното пате във формата, само че това очевидно не стопира предприемача.



Момъкът награби и Христиана



Памела мина единствено с гушкане

След малко момъкът награби Христиана, която леко го провокира. „ Как мога да направя по този начин, че в теб да няма такива подозрения? “ – попита Алек, а Христиана отвърна: „ Като ме целунеш! “. Русокосото единствено това чакаше и награби русокоската от Кюстендил. Последва гушкане и натискане с Памела, само че тя мина без целувки по устните. Нахалната Мария улесни мачото, като тя първа допря устни до Алек, а той отвърна на мига. Това отврати феновете, които дефинираха Младенов като разгонен бик.

„ Уж ерген, сякаш жена търси, а кое му е кавалерското на това да ги чакаш да ти се натягат? Къде отиде времето, в което мъжът ухажва дамата, която същински харесва? Къде отиде кавалерското и дамското? “ – пишат с съображение възмутени фенове.



Нахалната Мария улесни „ Ергенът “, като тя първа допря устни до Алек
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР