Допълнителни мерки за сигурност по време на коледните и новогодишни

...
Допълнителни мерки за сигурност по време на коледните и новогодишни
Коментари Харесай

Полицията в Благоевград предприема допълнителни мерки за сигурност по празниците

Допълнителни ограничения за сигурност по време на коледните и новогодишни празници подхваща полицията в Благоевград. За запазване на публичния ред и сигурността на жителите са планувани профилирани полицейски интервенции на територията на региона. До момента са тествани над 300 обекта, в които ще има събирания за идните празници.

Търговските обекти, в които се оферират фойерверки, взривни субстанции и пиротехнически средства се ревизират за съществуване на нужните разрешителни документи за продажба. Заради упования огромен брой туристи в курортите от региона ще има засилено полицейско наличие. В Банско да вземем за пример ще има чиновници на жандармерията, както и гръцки и румънски служители на реда.
Комисар Антон Доклев, шеф отдел „ Охранителна полиция ": Които за времето от 16 декември до 8 март на 2020 година ще реализират патрулно-постова активност в взаимни екипи. Допълнителни екипи ще бъдат ситуирани на входно-изходните артерии на града, както и на местата с висока централизация на хора.
Допълнителни полицейски екипи ще дежурят и в новогодишната нощ във всички градове на територията на цялата област Благоевград.
Виолета Пиларска: Не се тормозя, само че е хубаво това че взимат спомагателни ограничения.
От полицията приканиха хората, които отсъстват от домовете си, да не дават информация за какъв брой дни в жилището им няма да има никой и да бъдат деликатни какви фотоси разгласяват в обществените мрежи.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР