Допълненият от българското правителство е атакуван от всички основни включени

...
Допълненият от българското правителство е атакуван от всички основни включени
Коментари Харесай

Божков, Пеевски и братя Найденови атакуват черния списък по Магнитски

Допълненият от българското държавно управление е нападнат от всички съществени включени в него лица - Делян Пеевски, Васил Божков и съперниците му братя Найденови, стана ясно в сряда.

Делян Пеевски е атакувал пред Върховния административен съд (ВАС) решението на държавното управление, обвързвано със глобените от Съединени американски щати за корупция по закона " Магнитски ", заяви в. " Сега ". Партията на Васил Божков " Българско лято " пък още при започване на юни против предварителното осъществяване на решението на Министерски съвет за листата. Крупните играчи в хазартния бизнес, са подали искане до държавното управление за изключнето им от листата, оповестиха те в сряда. На всичкото от горната страна, на 14 юни Софийският градски съд е разпоредил намиращата се в неплатежоспособност някогашна лотария на Васил Божков ( " Ню Геймс " АД) да бъде извадена от листата.

" Горещият картоф " е в ръцете на банките

Развръзката от сряда единствено още един път потвърждава, в която глобите на Съединени американски щати завариха България, а също и слабостите на решението на Министерски съвет за разширение на " черния лист " на Съединени американски щати. Допълването на листата на процедура няма ясна юридическа мощ и работи единствено целесъобразно даже за, които наподобяват като най-преките евентуални пострадали от правния безпорядък със глобите.

Независимо от решението на държавното управление обаче " горещият картоф " остава у банките, които на своя отговорност ще би трябвало да преценят за всяка обособена трансакция на обвързваните с Васил Божков и Делян Пеевски лица. Независимо кой е включен и кой - не,, която би трябвало да се произнесе дали има подозрения за пране на пари във всеки обособен случай.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР