Дони продължава да слабее с рекордна скорост. Визията му на

...
Дони продължава да слабее с рекордна скорост. Визията му на
Коментари Харесай

Виждали ли сте скоро как изглежда Дони? Тези негови СНИМКИ са наистина плашещи

Дони продължава да слабее с рекордна скорост. Визията му на изгнаник към този момент плаши, а почитатели на пеещия артист са обезпокоени за здравето му, написа "Уикенд ".

Залитанията на житейската и креативна половинка на Антоанета Добрева-Нети, по източната философия толкоз го е преобразила, че наподобява по този начин, като че ли е гладувал 7 години в Тибет.

Приятели на 50-годишния ексцентрик, които не са го виждали от дълго време, остават озадачени от немощния му и аскетичен тип.

По време на гостуването си в предаването „ Нощни птици” по Българска национална телевизия в съботната нощ, водещата Искра Ангелова полюбопитства за увлечението на Дони по източните духовни учения.

„ Качвам и смъквам килограми. С тези промени не й дотягам на Нети”, опита се да се пошегува с фрапантните амплитуди в тежестта си музикантът.



Според близки на Дони, той е съумял да смъкна към 40 кг от тежестта си през последните 2 години. За благополучие, музикалният продуцент с рискован дух е в цветущо здраве, а хилавият му тип се дължал на залитанията му по източните духовни учения и здравословно недояждане.

Манията на Дони и Нети по духовното рационализиране стигнала до там, че двамата почнали да учат тибетски език. Артистичното семейство е посетило Индия, Непал и Тибет. Нети не сваляла от врата си тайнствен медальон с тибетска мантра, а Дони не се разделял с броеница, благословена персонално от Далай Лама.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР