Донатела Версаче ще проектира за 39-годишната Бритни Спиърс . Именно

...
Донатела Версаче ще проектира за 39-годишната Бритни Спиърс . Именно
Коментари Харесай

Донатела Версаче крои сватбената рокля на Бритни

Донатела Версаче ще проектира за 39-годишната Бритни Спиърс. Именно в тоалет на италианската дизайнерка певицата ще се омъжи за 27-годишния си обичан Сам Асгари. Това разгласи самата Бритни в Инстаграм под нова поредност от фотоси, на които театралничи в праскова рокля с пухкава пола.

" Не, това не е моята сватбена рокля! Ха ха! Донатела Версаче проектира моята сватбена рокля, ние към този момент обсъждаме това ", написа Бритни.

Певицата разгласи годежа си с фитнес инструктора в средата на септември. Двойката е дружно от към пет години и от дълго време мечтае да се ожени, само че татко й Джейми, който й беше аставник дълги 13 години, забрани на Бритни да сътвори семейство.
свързани новини4610на 06.11.2021
Спиърс приказва за желанието си да се омъжи за Сам и да има дете по време на речта си в съда това лято.

" Искам да мога да се омъжа и да имам деца. Имам конфигурирано вътрематочно устройство, тъй че не мога да забременея. Те не желаят да имам повече деца. Това наставничество ми носи доста повече щета, в сравнение с изгода. Заслужавам да имам живот! ", съобщи Бритни.

Делото за за настойничество над Бритни Спиърс взе нов поврат през последните няколко месеца. Певицата съумя да подсигурява, че татко й Джейми повече няма да ръководи финансите й. Въпросът за цялостното премахване на Джейми Спиърс от поста аставник ще бъде издигнат на идните правосъдни съвещания през ноември. Самият Джейми, посредством своите юристи, към този момент разгласи, че към този момент не има намерение да продължава попечителството над щерка си.

Бритни Спиърс и Сам Асгари към този момент са почнали да възнамеряват сватбата, само че двойката отсрочи самото празненство до края на нашумелия правосъден спор, написа " Труд ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР