Доналд Тръмп заяви пред Fox News, че явяването му пред

...
Доналд Тръмп заяви пред Fox News, че явяването му пред
Коментари Харесай

Делата срещу Тръмп могат да дадат тласък на кампанията му

Доналд Тръмп съобщи пред Fox News, че явяването му пред съда в Ню Йорк, с цел да му бъдат повдигнати 34 обвинявания за подправяне на документи, е било, изтъквам, „ извънредно “. Той още веднъж отхвърли да е отговорен по обвиняванията за престъпни закононарушения. Тръмп намеси и акцията за президентските избори през 2024 г, заявявайки, че не чака Джо Байдън да се кандидатира за втори мандат.
Това беше извънредно, тъй като не съм направил нищо неправилно. Абсолютно нищо... Не считам, че той може да се кандидатира за преизбиране. Но дано приказват, каквото желаят. Демократите не чакаха той да се оправи. Хората биха могли да кажат, че той е спечелил изборите. Но аз получих най-вече гласове от всеки настоящ президент в историята.
Доналд Тръмп – президент на Съединени американски щати (2017-2021 г.)

На 4 април Тръмп беше задържан за малко и упрекнат в 34 закононарушения по отношение на заплащането на 130 000 $ на някогашната порноактриса Сторми Даниълс, с цел да си обезпечи мълчанието й за тяхна спекулация.

Той пледира почтен по всички 34 обвинявания за подправяне на бизнес документи по отношение на заплащанията.

Във вторник окръжният прокурор на Манхатън Алвин Браг подаде правосъден иск, чиято цел е да възпре Джим Джордан, подкрепящия Тръмп ръководител на комисията по правни въпроси към Камарата на представителите, да се намеси в неговото следствие.

Междувременно на 13 април Тръмп би трябвало да се върне в Ню Йорк, с цел да даде показания по иск за измами. Той е подаден против него и компанията му от щатската прокурорка Летиша Джеймс. Според желае, Тръмп и неговата компания - " Организация Тръмп ", са подвели банки и други юридически лица. Те са им дали годишни финансови заявления с погрешно наличие, засягащо цената на активи, включително за стадиони за голф и хотели. Прокуратурата желае Тръмп да заплати санкция от 250 милиона $ и да му бъде неразрешено да прави бизнес в щата Ню Йорк. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР