Доналд Тръмп внесе гаранция в размер на 175 милиона долара,

...
Доналд Тръмп внесе гаранция в размер на 175 милиона долара,
Коментари Харесай

Доналд Тръмп внесе гаранция в размер на 175 милиона долара, докато обжалва решение за измама в Ню Йорк

Доналд Тръмп внесе гаранция в размер на 175 милиона $, с цел да попречи на основния прокурор на Ню Йорк да събере присъда за машинация на стойност близо половин милиард $ против него и неговите бизнеси, краткотрайно прекратявайки безизходицата, която можеше да докара до конфискуване на части от имотната империя на някогашния президент.

Гаранцията, която Тръмп трябваше да внесе, с цел да спре осъществяването на правосъдното решение, до момента в който апелира против него, е застрахована от Knight Insurance Group в Калифорния, съгласно декларация до съд в Манхатън в понеделник.

Сумата, която той беше заставен да осчетоводи, беше понижена от цялостната сума - която Тръмп твърдеше, че ще да бъде „ невъзможна “ сума за обезпечаване – до 175 милиона $ от апелативен съд предходната седмица.

Публикуването на облигацията пристигна като заповед против Тръмп, наложена предходната седмица от съдията, наблюдаващ настрана наказателно дело трябваше да стартира развой по-късно този месец, беше уголемен от различен съд в Ню Йорк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР