Доналд Тръмп веднъж се появи в порно видео на Playboy.

...
Доналд Тръмп веднъж се появи в порно видео на Playboy.
Коментари Харесай

Епизодичното появяване на Доналд Тръмп в порно видео, разкрито като обяснение за ролята на Playboy

Доналд Тръмп един път се появи в порно видео на Playboy. Бившият президент на Съединени американски щати направи епизодична поява в недвусмисленото видео, което беше пуснато през 2000 година

В софткор порно, наречено „ Centrefold “, в което вземат участие Дарлийн и Карол Бернаола, Тръмп има лимитирана, само че любопитна роля в Филмът. 77-годишният мъж може да бъде забелязан да чупи бутилка шампанско върху лимузина с марка Playboy, до момента в който няколко от плеймейтките са на посещаване в Ню Йорк.

Тръмп даже приказва по време на кино лентата. „ Красотата си е хубост и дано забележим какво ще се случи с Ню Йорк “, споделя републиканецът.

Според BuzzFeed сцените от кино лентата включват изцяло голи дами, позиращи в полови пози, танцуващи голи, мажещи се с мед, взимане на вана и обличане в костюми. Филмът беше част от автобусна обиколка за лов на Плеймейтка на годината за 2000 година из Съединени американски щати, където Плеймейтките пътуват до разнообразни градове, в това число Ню Йорк, Лас Вегас, Чикаго, Нашвил и Сан Диего.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Доналд Тръмп поб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР