Доналд Тръмп ще спечели следващите избори. Убеден съм в това.

...
Доналд Тръмп ще спечели следващите избори. Убеден съм в това.
Коментари Харесай

Тома Томов: Ако след 6-7 месеца Тръмп седне на една маса с Путин, ще признае Крим и ще спечели следващите избори

Доналд Тръмп ще завоюва идващите избори. Убеден съм в това. Срещата му с Ким Чен-ун демонстрира всичко това. Тръмп сподели: " 30 млн. души щяха да умрат при една война. За това съм тук ". Това е един жест на политик.
Това сподели в утринния блок на bTV журналистът и народен представител от Българска социалистическа партия Тома Томов, който разяснява историческата среща сред Доналд Тръмп и Ким Чен-ун. " На срещата имаше 2000 публицисти. Почти всички от тях бяха против Тръмп. Те го упрекват, че е съветски сътрудник. Не знам дали той ще може да прокара политиката си. Ако след 6-7 месеца Тръмп седне на една маса с Путин, аз съм сигурен, че той ще признае Крим. Убеден съм в това. В света настъпват големи промени. Митата на Тръмп са политика на нарцисизъм, само че с помощта на тази политика Съединени американски щати ще продължат да преобладават през 21 век. Виждате в Европа по какъв начин всички се обръщат против Ангела Меркел. Нейният вътрешен министър се обърна срещу вижданията й за мигрантите. Папата ревизира отношението си по тематиката. Има цялостна смяна в света, в който живеехме до момента ", разгласи той.
България би трябвало да се концентрира върху себе си. Целият политически хайлайф не се грижи за жителите. Целият политически хайлайф на България би трябвало да се смени и да пристигна нов. Според мен Балканите нямат светлото бъдеще, което някои им чертаят. Лично аз не бих постъпил като Бойко Борисов и не бих отменил срещата си с македонския президент. След като е пристигнал този човек, би трябвало да го приемеш и изслушаш. Такива са разпоредбите на играта. Трябва да прегърнем мощно Македония. На мен името Северна Македония не ми звучи хубаво. Вашето потомство би трябвало да реши задачата Македония ", приключи Томов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР