Доналд Тръмп със своето известно предизвикателно, арогантно, непредвидимо, авторитарно на

...
Доналд Тръмп със своето известно предизвикателно, арогантно, непредвидимо, авторитарно на
Коментари Харесай

Проф. Найденов: На тези избори се видя, че Тръмп е злокачествена алтернатива

Доналд Тръмп със своето известно предизвикателно, надменно, непредвидимо, властническо на моменти държание, с други думи държание, което демонстрира, че той не въплъщава институция, а е той самият и нищо друго, демонстрира за какво не бе избран отново.
Това стана ясно от думите на преподавателя по политология и политическа антропология проф. доктор Николай Найденов в предаването . Проф. Найденов разяснява вота на американския народ и изясни част от аргументите заради които Джо Байдън и Камала Харис завоюваха изборите.
" На тези избори обаче в този момент се видя, че Доналд Тръмп е злокачествена опция, че той крие рискове да разбие единството на американската нация ", разясни още проф. Найденов.
" Това подстрекателство, което прокарваше Доналд Тръмп, беше в посока на едно цялостно опълчване на съвсем паралазираната динамичност на междуличностните връзки в Америка от политическата уместност - приказвам най-много за огромните градове по източното и западното крайбрежие, за огромните академични центрове ", означи проф. Найденов. " Затова Тръмп се яви в началото като някакъв тип опция. За страдание, тази опция е, по този начин да се каже, злокачествена, защото тя не е действителната промяна, от която политическата уместност се нуждае, с цел да бъде рационално обоснована и да не стига до крайности и съмнения ", сподели проф. Найденов.
Той е уверен, че би трябвало да се разграничава повода, заради която Тръмп беше определен за президент през 2016 година от разделянето на американския народ, което таман Тръмп е довел. " Щатите, които са бастион на национализма и на старите американски полезности - те припознаха Доналд Тръмп преди. Това, че той раздели американския народ, това е резултат от неговата особена личност. Едно и също нещо един път му донесе успеха и повторно загубата ", смята политическият специалист.
Проф. Найденов изрази подозрение, че новият вицепрезидент на Съединени американски щати Камала Харис ще стои в действителност зад ръководството на Америка. " Аз считам, че Джо Байдън ще бъде един пълностоен президент. Той ще възвърне облика на обичайния американски президент - без значение коя от двете партии го е издигнала ", посочи проф. Найденов.
Какво значат американските президентски избори за България - целия диалог с проф. Николай Найденов гледайте във видеото:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР