Доналд Тръмп пусна нова уебстраница, за да пренапише историята на

...
Доналд Тръмп пусна нова уебстраница, за да пренапише историята на
Коментари Харесай

Доналд Тръмп използва нова страница за пренаписване историята на управлението си

Доналд Тръмп пусна нова уебстраница, с цел да пренапише историята на президентството си . Бившият държавен глава на Съединени американски щати доста селективно е пренаписал историята на ръководството си , написа " Гардиън ".

е представян като платформа за поддръжниците си да останат осведомени къде и по кое време Тръмп ще продължи с акцията си " Америка преди всичко ".

В основата на уеб страницата е история на президентството на Тръмп от 885 думи, като са изброени достиженията му, описвани като " най-изключителното политическо придвижване в историята ". На уеб страницата написа, че е детронирал политически династии, победил е " върхушката във Вашингтон " и е преодолял безусловно всяка укрепена властова конструкция.

Историята обаче пропуща няколко значими момента от ръководството на Тръмп.

За стопанската система написа, че по време на ръководството му Съединени американски щати са станали очевидци на интервал на невиждан стопански напредък, разкриване на работни места, скок на заплатите и приходите. Тръмп постоянно описваше администрацията си като провинен за " най-великата стопанска система в историята на страната ни ", което неведнъж бе развенчано. Също не се показва, че стопанската система на Съединени американски щати е претърпяла една от най-големите стопански произшествия в историята си в резултат на пандемията от ковид.

Съединени американски щати записаха най-висока смъртност от ковид в света по време на мандата на Тръмп, само че на уеб страницата написа, че той се е справил сполучливо.

Също се пропуща, че Тръмп се трансформира в първия американски президент в историята с два импийчмънта. И също по този начин, че е първият президент в историята на Съединени американски щати, който два пъти губи националния избор. През 2016 година Хилари Клинтън получи 2,8 милиона гласа повече, а през 2020 година Джо Байдън взе 7 милиона повече.

Не се загатва и че Тръмп стана първият международен водач, неразрешен в обществени мрежи като " Facebook " или " Туитър " . Няма и една дума за щурма в Капитолия, при който починаха петима души.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР