Доналд Тръмп публикува видео в Туитър от борда на Еър

...
Доналд Тръмп публикува видео в Туитър от борда на Еър
Коментари Харесай

С видео в Туитър Тръмп разкрил секретна информация за командоси в Ирак

Доналд Тръмп разгласява видео в Туитър от борда на Еър Форс 1 след овакантяване на иракското въздушно пространство. На фрагментите той е измежду Тюлени, основани в Калифорния. Командосите са с бойни униформи, каски и уреди за нощно виждане. Като музикален декор звучи песента " Бог да благослови Съединените щати ".

Местонахождението на специфичните елементи съвсем постоянно е военна загадка. Като главнокомандващ президентът има право да го разсекрети, само че лицата на командосите всекидневно са скрити.

" Мелания и аз имахме достойнството да посетим нашите невероятни бойци в базата Ал Асад в Ирак ", разгласи в Туитър президентът.

Тюлени-ветерани акцентират, че разкриването самоличността на командосите в зона на бойни дейности изключва опцията при залавяне те да отхвърлят кои са и какво вършат.

Журналистите не подминаха и оповестеното от Тръмп в Ирак нарастване на заплатите на военнослужещите, показано като първо за последните 10 години и голямо. След информация и двете изказвания се оказаха погрешни.

Коментари провокира и появяването на шапки с изборния девиз на Тръмп. Според критици президентът е трансформирал обичайното коледно приветствие към бойците в акция против демократите в разгара на разногласията към финансирането на стената по границата с Мексико.
 Тръмп направи необявено посещаване в Ирак Тръмп направи необявено посещаване в Ирак
Президентът Доналд Тръмп и брачната половинка му Мелания изненадващо посетиха американски военни в Ирак. В речта си пред тях президентът съобщи, че Съедине...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР