Доналд Тръмп призова руския президент Владимир Путин, твърде зает с

...
Доналд Тръмп призова руския президент Владимир Путин, твърде зает с
Коментари Харесай

Тръмп призова Путин да съобщи за милиони от Москва за сина на Байдън

Доналд Тръмп прикани съветския президент Владимир Путин, прекомерно ангажиран с войната в Украйна, да разкрие информация за Хънтър Байдън - сина на президента на Съединени американски щати.

Докато татко му бе вицепрезидент на Барак Обама (2009-2017) синът на Байдън имаше стопански ползи в Украйна и Китай.

В изявление за Real America`s Voice (RAV) някогашният американски президент споделя, че брачната половинка на един московски кмет е дала 3,5 милиона $ на Хънтър Байдън и неговото " семейство ". " Това са доста пари. Тя му е дала 3,5 милиона $ и съгласно мен Путин знае какъв е отговорът тук. Мисля, че той би трябвало да го заяви обществено ", сподели Тръмп. " Според мен би трябвало да знаем този отговор ", добави той.

По време на избирателен спор Тръмп към този момент попита Джо Байдън " за какво, забавно, дамата на кмета на Москва е дала на вашия наследник 3,5 милиона $ ". " Не е правилно ", отвърна тогава демократът.

В предишното Тръмп обвиняваше Джо Байдън, че е издействал уволнението на украински прокурор, с цел да отбрани от следствие за корупция газовото дружество " Бурисма ", тъй като синът му тогава бе в управата на компанията.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР