Доналд Тръмп пристигна в съд в Ню Йорк за началото

...
Доналд Тръмп пристигна в съд в Ню Йорк за началото
Коментари Харесай

Тръмп пристигна в съда за началото на подбора на съдебни заседатели в историческия процес за мълчаливи пари

Доналд Тръмп дойде в съд в Ню Йорк за началото на подбора на правосъдни заседатели в неговия развой за секрети пари, отбелязвайки неповторим миг в историята на Съединени американски щати.

Това е първият углавен развой против някогашен водач на Съединени американски щати и първият от четирите обвинителни акта на Тръмп, които ще бъдат изправени пред съда.

Тъй като Тръмп е хипотетичният републикански претендент за президент, процесът в Манхатън ще също основават резултата на разграничен екран на претендент за Белия дом, прекарващ дните си в съда и, както той сподели, „ акция през нощта “.

До известна степен това е развой на Съединени американски щати самата правосъдна система, до момента в който се бори с обвинен, който е употребявал голямата си популярност, с цел да нападна съдията, щерка му, окръжния прокурор, някои очевидци, както и обвиняванията против него – всичко това, до момента в който взривява легитимността на правна конструкция, за която той упорства, че има е бил присвоен от политическите си съперници.


На този декор десетки елементарни жители трябв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР