Доналд Тръмп прекара седмици, подтиквайки поддръжници, като им казваше, че

...
Доналд Тръмп прекара седмици, подтиквайки поддръжници, като им казваше, че
Коментари Харесай

Демократите в Сената нарекоха Тръмп „главен подбудител на опасно въстание”

Доналд Тръмп прекара седмици, подтиквайки поддръжници, като им споделяше, че изборите са откраднати, след което се трансформира в " основен подстрекател на рисково въстание " в Капитолия на Съединени американски щати.
Това обявиха обвинители от Демократическата партия пред сенаторите на процеса за импийчмънт на някогашния президент, съобщи Агенция Франс Прес.
 Стартира вторият развой за импийчмънт на Доналд Тръмп Стартира вторият развой за импийчмънт на Доналд Тръмп
Вторият развой за импийчмънт на Доналд Тръмп започва в Сената на Съединени американски щати. Заседанието стартира с спор дали по принцип е конституционно да...
„ Доказателствата ще ви покажат, че някогашният президент Тръмп “ и че той „ е предал ролята си на главнокомандващ и е станал основен подстрекател на рисково въстание “, сподели пред 100-те членове на Сената водещият процеса по импийчмънта в Камарата на представителите Джейми Раскин, конгресмен от Демократическата партия.
„ И когато насилието непреклонно и неизбежно пристигна, както беше предсказано, и опустоши този орган и Камарата на представителите с безпорядък, ние ще ви покажем, че той изцяло се е отказал от задължението си като главнокомандващ да спре насилието и “, добави Раскин.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР