Доналд Тръмп предупреждава, че това е „тъжен ден за Америка“, тъй като той пледира невинен за бунта на 6 януари и иска от поддръжниците си пари

...
Това е преследване на човек, който води с много, много
Коментари Харесай

„Това е преследване на човек, който води с много, много значителни числа в републиканските първични избори и води Байдън много. Така че, ако не можете да го победите, вие го преследвате или го преследвате, не можем да позволим това да се случи в Америка."

Изображение: Съдебна скица: Бил Хенеси

Едва час след като се изправи пред съдия във Вашингтон, Тръмп изпрати имейл на своите поддръжници, за да поиска пари в брой – и заяви, че може да получи „561 години затвор за престъпление, което не съм извършил“.

Настоявайки, че е невинен човек, имейлът му гласеше: „Ти си причината, поради която никога не бих могъл да се откажа от нашата мисия да спасим Америка – без значение колко гадни и жестоки са атаките.

„Винаги съм знаел, че това е цената, която трябваше да плати, за да се кандидатира за президент като политически аутсайдер и да върне властта на ВАС, американския народ...

"Но АМЕРИКА винаги си заслужава!"

Изображение: Поддръжник на Тръмп отвън съд във Вашингтон

Тръмп без емоции в съда

В четвъртък Тръмп изглеждаше безчувствен, тъй като пледира невинен и по четирите обвинения срещу него.

Те включват заговор за измама на САЩ; да лиши гражданите от правото им на преброяване на гласовете им; и за възпрепятстване на официална процедура - прекъсване на Конгреса, докато удостоверяваше Джо Байдън като президент.

Те се отнасят до бунта на 6 януари в сградата на Капитолия на САЩ, който прокурорите казаха, че е „безпрецедентно нападение срещу седалището на американска демокрация“, която беше „подхранвана от лъжи“ от бившия президент на САЩ.

Прочетете още:
Кой се кандидатира за следващия президент на САЩ?
Какви са разследванията на Доналд Тръмп пред?
Защитната стратегия на Тръмп и как неговият правен екип може да оспори обвиненията

„Бих подкрепил крал Тръмп!“

Настоящите обвинения – най-сериозното от които е възпрепятстване на официално производство и заговор за възпрепятстване - това е третото наказателно дело срещу 77-годишния през последните шест седмици.

В Ню Йорк той беше обвинен във фалшифициране на бизнес досиета във връзка с предполагаемо плащане на тайни пари на порно актьора Сторми Даниелс и е изправен пред 40 престъпления във Флорида, обвинен в незаконно задържане на класифицирани документи в имението му в Мар-а-Лаго и отказ на правителствените искания да ги върне.

Тръмп се призна за невинен и в двата случая, които са определени за съдебен процес през следващата година.

Следващото изслушване трябва да се проведе на 28 август, пет дни след първия планиран републикански първичен дебат. Тръмп не е длъжен да присъства.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР