Доналд Тръмп определи процеса като политически.Следващото лично изслушване по делото

...
Доналд Тръмп определи процеса като политически.Следващото лично изслушване по делото
Коментари Харесай

Делото срещу Тръмп продължава на 4 декември

Доналд Тръмп дефинира процеса като политически.

Следващото персонално чуване по делото на някогашния президент на Съединените щати Доналд Тръмп е планувано за 4 декември тази година в Манхатънския углавен съд, написа CNN във вторник.

" Това не е добър ден за... Не чакам това да се случи в тази страна. Не очаквате това да се случи... на някой, който е бил президент на Съединените щати ", съобщи юристът на Тръмп Тод Бланш след предявяването на обвиняването в съда. Той даже нпадна прокурора, че е превърнал делото в " политическо гонене ".

" По време на изборите Тръмп и други лица използваха схемата " дръж и убий ", с цел да разпознават, закупят и погребат отрицателна информация за него и да усилят възможностите му за избор.

След това Тръмп постави доста старания, с цел да скрие това държание, предизвиквайки десетки подправени вписвания в комерсиалните регистри, с цел да прикрие незаконна активност, в това число опити за нарушение на щатските и федералните изборни закони ", репликира окръжният прокурор на Манхатън Алвин Браг, предава news.bg.

По-рано Алвин Браг удостовери, че 45-ият президент на Съединени американски щати е упрекнат в 34 случая на подправяне на бизнес документи от първа степен.

Бившият президент обаче не се призна за отговорен по обвиняванията.

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп остана под арест малко над 40 минути по отношение на процедурата по повдигането на обвиняване.

Той пледира " почтен " по 34 наказателни обвинения за подправяне на документи, след следствие за платени от него " пари за мълчанието " на порнозвезда, заключи " Ройтерс ".

Доналд Тръмп дефинира процеса като политически.

Последните анкети на Ройтерс и Ипсос демонстрират, че някогашният президент на Съединени американски щати усилва преднината си пред останалите претенденти на Републиканската партия за президентските избори следващата година.

От щаба му настояват, че са събрали 7 милиона долара дарения единствено за последната седмица.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР