Доналд Тръмп напусна затвора на окръг Фултън в Атланта, след

...
Доналд Тръмп напусна затвора на окръг Фултън в Атланта, след
Коментари Харесай

Тръмп избухна от затвора, където му дадоха № P01135809

Доналд Тръмп напусна пандиза на окръг Фултън в Атланта, откакто му бяха повдигнати повече от десетина обвинявания в тежки закононарушения по огромното правосъдно дело, водено против опитите през 2020 година на някогашния президент на Съединени американски щати за замяна на резултатите от изборите в щата Джорджия, съобщи Българска телеграфна агенция като се базира на Ройтерс.

Тръмп, пандизчия № P01135809 съгласно регистъра на пандиза на окръг Фултън, прекара към 20 минути в постройката, където управляващите бяха декларирали, че би трябвало да му създадат фотография, откакто той се съобщи. Това му бе за първи път, защото някогашният президент на Съединени американски щати не трябваше да прави фотография при първичното си явяване по три други наказателни каузи.

Преди заминаването си Тръмп написа в обществената си мрежа, че " е задържан за дързостта си да оспори манипулирани и откраднати избори ".

Това е четвъртото дело против някогашния президент тази година. В Ню Йорк той беше упрекнат за секрети заплащания на порнозвезда, във Флорида -  за запазване на секретни документи, а във Вашингтон - за скрит план за анулация на резултатите от президентския избор преди три години.

След като напусна пандиза на окръг Фултън, кортежът на Тръмп се насочи отново към летище " Хартсфийлд-Джаксън " в Атланта, където го чакаше частният му аероплан, с цел да го върне назад до дома му в голф клуба в Бедминстър в щата Ню Джърси.

Преди да се качи на самолета на летището в Атланта Тръмп повтори пред публицисти предходните си изказвания, че прокуратурата, наред с прокурорите по другите обвинявания против него, са политически стимулирани.

" Това, което се случи тук, е подигравка на правораздаване ", съобщи той.

" Не съм направил нищо неправилно и всички го знаят ", сподели Тръмп и добави, че " това е доста печален ден за Америка ".

" Това е интервенция в изборите ", акцентира някогашният американски президент.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР