Доналд Тръмп може да се окаже един от най-великите президенти

...
Доналд Тръмп може да се окаже един от най-великите президенти
Коментари Харесай

Дейвид Линч: Тръмп може да се окаже един от най-великите президенти на САЩ

Доналд Тръмп може да се окаже един от най-великите президенти в историята на Съединени американски щати, съгласно Дейвид Линч, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

В оповестено през уикенда изявление за английския в. " Гардиън " режисьорът на " Туин пийкс " и " Синьо кадифе " съобщи, че не може да реши работата на милиардера републиканец, само че добави, че е допустимо идването на Тръмп на власт да отвори пътя за огромни промени. Той може да стане един от най-великите президенти в историята, тъй като е объркал нещата дотам, акцентира 72-годишният Линч, считан за един от най-великите в специалността си.

" Никой не може да спре този човек по образован метод ", разяснява Линч. Според него Тръмп може и да не прави добра работа, само че основава опция други хора отвън системата да го създадат. " Нашите по този начин наречени водачи не оказват помощ за напредъка на страната, не реализират нищо. Те са като деца. Тръмп изложи всичко това на показ ", акцентира той.

Самият Линч не си спомня за кого е дал своя вот на последните президентски избори в Съединени американски щати, през ноември 2016 година, само че е дал своя избор за Бърни Сандърс на първичните избори за установяване на претендента на Демократическата партия.

Вчера Тръмп показа думите на Линч в акаунта си в Туитър. Той също така загатна думите на режисьора и на предизборна среща в Южна Каролина нощес.

Според публикацията " е дал своя вот за Бърни Сандърс. Но в този момент споделя, че Тръмп може да е бил положителният избор ", съобщи президентът на Съединени американски щати, предизвиквайки смях и овации.

" Кариерата му в Холивуд публично е завършена ", предсказа Тръмп, визирайки ожесточената опозиция на огромна част от американските кинодейци против неговата персона и политика.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР