Доналд Тръмп е обвинен, че е използвал средствата на компанията

...
Доналд Тръмп е обвинен, че е използвал средствата на компанията
Коментари Харесай

Тръмп „наруши съдебното решение“, като прехвърли 40 милиона долара от организацията на Тръмп в лична банкова сметка – доклад

Доналд Тръмп е упрекнат, че е употребявал средствата на компанията си, с цел да заплати своите данъчни и правосъдни сметки, в нарушаване на правосъдно решение, че изисква от него да уведоми финансов инспектор, преди да тегли пари в брой.

Съобщава се, че някогашният президент е трансферирал 40 милиона $ (31,5 милиона английски лири) от организацията на Тръмп в персонална банкова сметка в три парични превода през десетмесечни финансови доклади, The Daily Beast заяви.

На господин Тръмп е подредено да уведоми Барбара С. Джоунс, някогашен федерален арбитър, преди да изтегли повече от 5 милиона $ от доверието си, в опит да контролира бизнес практиките на Trump Organisation.

Г-жа Джоунс е уведомила съд в щата Ню Йорк, че господин Тръмп е преместил парите от своята бизнес сметка, с цел да заплати данъчна сметка от 29 милиона $ и наказателна клауза от 5 милиона $ от делото E Jean Carroll.

В този случай през май господин Тръмп беше наказан да заплати обезщетение на госпожа Карол за полово принуждение и клюка.

Огран...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР