Доналд Тръмп беше принуден да отмени всичките си с изключение

...
Доналд Тръмп беше принуден да отмени всичките си с изключение
Коментари Харесай

Доналд Тръмп влиза в бурните събрания в Айова с вятър в гърба

Доналд Тръмп беше заставен да анулира всичките си като се изключи един от плануваните манифестации в Айова този уикенд, откакто брутална зимна стихия раздра щата в Средния запад, носейки мощни ветрове и връх ниски температури.

Но когато някогашният президент застана пред навалица единствено с правостоящи в Simpson College, малко бакалавърско учебно заведение в Индианола, Айова, в неделя следобяд, той се похвали, че „ голямата “ изборна интензивност демонстрира даже вихрушка не можеше да помрачи ентусиазма на поддръжниците му.

„ Както се споделя, вие сте доста сърцати хора “, сподели Тръмп пред тълпата от близо 1000 поддръжници, с най-малко още 100 в близката преливна стая.

„ След един ден ще спечелим първата победа в Айова в националните фракции ... в историческа победа, победа, която ще отекне в цялата страна и по целия свят. “

Тръмп залага на огромна победа в събранията в Айова в понеделник вечерта, с цел да го тласне към победа в процеса на номиниране на републиканците за президент което ще приключи с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР