Доналд Тръмп беше напълно убеден допреди месец-два, че ще постигне

...
Доналд Тръмп беше напълно убеден допреди месец-два, че ще постигне
Коментари Харесай

Иво Инджев: Сметките на Тръмп ще се окажат грешни. Беше сигурен в победа, но изостава

Доналд Тръмп беше изцяло уверен допреди месец-два, че ще реализира сигурен триумф на изборите. Той е от политиците, които залагат на избрана публика и считат, че тя е изцяло задоволителна. Може би този път калкулацията ще се окаже неправилна. Тръмп изостава пред сигурния си конкурент в лицето на Джо Байдън, който е заложил на тъкмо противоположното и сплотява нацията - все неща, които Тръмп не направи.
Това съобщи пред bTV журналистът Иво Инджев.

По думите му изрично е, че американският президент разделя с говоренето и дейностите си нацията в Съединени американски щати.

" Като шупнало шампанско е. Това е въздържан яд, не е събитие, което се е породило на момента. Политиката на президента Тръмп способства за това. Знам, че има съперници на тази доктрина, само че е реалност, че той по-скоро е разделял нацията в това отношение - в акцията си и по време на ръководството си ", съобщи Инджев.

По думите му Тръмп е бил уверен единствено преди месеци, че ще реализира сигурен триумф по време на президентските избори тази година.

" Като шупнало шампанско е. Това е въздържан яд, не е събитие, което се е породило на момента. Политиката на президента Тръмп способства за това. Знам, че има съперници на тази доктрина, само че е реалност, че той по-скоро е разделял нацията в това отношение - в акцията си и по време на ръководството си. В момента той изостава пред сигурния си конкурент Джо Байдън, който е заложил на противоположното - приказва сплотяващи неща, изрича съболезнования… Все неща, които Тръмп не направи ", изясни още Инджев.

По думите му тематиката за насилието в Съединени американски щати е огромна.

" Знаем, че последователите на свободния достъп на оръжия са доста и са огромна мощ. Затова те биват постоянно ухажвани. Инцидентите обаче станаха доста и настроенията в страната започнаха да се трансформират и по този индикатор ", разяснява журналистът.

Инджев съобщи, че митингите против расизма в страната не са проведени за детронирането на Тръмп, а вандалските актове са на хора, които нямат общо с демонстрациите.

" Във всички случаи има детайли, които се възползват от обстановката в Съединени американски щати. Би било необичайно да не го създадат. Така беше и с жълтите жилетки във Франция. По време на такива цивилен вълнения е изцяло обикновено ", счита Инджев.

Журналистът обаче изрично счита, че американският президент е изцяло прав в реакцията си против Китай.

" Епидемията стартира от там. Никой не желае да се кара с големия Китай и по тази причина бе изработен този поклон, единствено и единствено да не се включва името на страната в пандемията. Какво стана с испанския грип? Той по този начин си остана в историята и то безусловно незаслужено, тъй като няма нищо общо с Испания. Сакън да не обидим огромния Китай. Страната може да понесе тази рецензия. Нищо няма да стане, в случай че стартираме да назоваваме нещата с същинските им имена ", отсече Инджев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР