Домовете на няколко футболисти на Бенфика са били нарисувани със

...
Домовете на няколко футболисти на Бенфика са били нарисувани със
Коментари Харесай

Заплашителни надписи по домовете на футболисти от Бенфика

Домовете на няколко футболисти на Бенфика са били нарисувани със заплашителни надписи броени часове след офанзивата на почитателите против клубния рейс на португалския първенец. Инцидентите станаха факт след равенството 0:0 на " орлите " против Тондела при подновяването на шампионата в Португалия, оповестява “Трибуна Експресо”.

Една от къщите с нарисуваните заплашителни послания е на португалския национал Пици.

По-рано клубният рейс на Бенфика е бил замерян с камъни от последователи, като едно стъкло е счупено и двама футболисти са потърпевши, оповестява телевизия RTP. 24-годишният немски халф Юлиан Вайгъл и 23-годишният сръбски нападател Андрия Живкович са откарани в болница след случая, а положението им е устойчиво.

Късно нощес Бенфика направи тъждество 0:0 вкъщи с Тондела, като това е първият мач на тима след подновяването на локалния шампионат.Тимът от Лисабон има равни точки с огромния си съперник Порто на върха в класирането девет кръга преди края на сезона.

Вандалската демонстрация на почитателите на " орлите " се е случила на пътя сред клубния стадион и подготвителната база на столичани.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР