Domino`s Pizza- най-голямата верига за производство и доставка на пици

...
Domino`s Pizza- най-голямата верига за производство и доставка на пици
Коментари Харесай

DOMINO`S електрифицира доставките си с 800 електромобила Chevy Bolt

Domino`s Pizza- най-голямата верига за произвеждане и доставка на пици в света, разгласи, че ще електрифицира флотилията си коли за доставка.

От компанията споделят, че сега се завърши доставка на повече от 100 представителя на 100% електрическия Chevy Bolt, които ще бъдат въведени в употреба в разносната мрежа на Domino`s Pizza още през този месец. Още 700 електрическия автомобил се чака да бъдат доставени през идващите няколко месеца, което ще докара до реализирането на най-голямата електрическа флотилия за разнася на пици в Съединените Американски Щати.

" Domino`s започва доставките на пица през 1960 година с Volkswagen Beetle, сложи началото на DXP (специално създадени за доставка на пица автомобили) през 2015, тества самостоятелни доставки с коли и роботи, и в този момент е водач в бъдещето на доставките на пица ", разяснява Ръсъл Вейнер, изпълнителен шеф на Domino`s. " Domino`s постоянно е била измежду най-хубавите в доставките на пица и електрическите коли за доставка са изцяло разумни на фона на продължаващата еволюция на автомобилните технологии ".

От Domino`s споделят, че електрическите коли оферират редица преимущества за бизнеса им, в това число дълъг живот на батерията с капацитет за доставки в продължение на дни, нулеви излъчвания, усъвършенствани системи за сигурност и по-ниски междинни разноски за поддръжка спрямо колите с мотор с вътрешно горене.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР