Домино от магнитни бури ни чака до края на март.

...
Домино от магнитни бури ни чака до края на март.
Коментари Харесай

Четири мощни магнитни бури връхлитат Земята до края на месеца

Домино от магнитни стихии ни чака до края на март. През тези интервали е по-добре хората, които по-лесно се въздействат от тези промени, да лимитират всяка сложна и напрегната работа, да отделят повече време за комфорта и здравето си, поучава zdrave.to.

Лекарите предлагат да се откажете от неприятните привички, да пиете повече чиста вода, да излизате на чист въздух и да не забравяте да приемате медикаменти и да наблюдавате индикаторите на тялото, по-специално кръвното налягане.

Първият пъклен удар е през днешния ден, 15 март. Силата му ще е доста мощна - 4 бала и ще се трансформира в неприятна " изненада " за хората с хронични болести. На този ден би трябвало да се подготвите и деликатно да наблюдавате здравето си. Ако е допустимо, би трябвало да се запасите с всички нужни медикаменти и да намалите физическата интензивност.

Геомагнитното разстройване на 15 март, макар тежестта на проявлението и силата на въздействието, няма да продължи дълго. Ще отшуми за ден. Тогава можете още веднъж да си починете, да свършите значими неща и да се насладите на спокойните пролетни дни.

Магнитна стихия със междинна мощ – 3 бала ще се появи по-късно на 24 март. Почти незабележимо неспокойствие ще смути малко единствено хората с метеорологична взаимозависимост. По-нататък силата на бурята ще нараства, като на 25-ти ще доближи 4 бала.

Продължавайки от предходните дни, се чака удар от 7 точки на 26 март, което може да бъде проблем за здравето и благосъстоянието на доста хора.

В края на месеца ще има още една магнитна стихия от 4 бала – в последния ден – 31-ви март. Влиянието ѝ ще бъде много видимо, само че не и разрушително за здравето.

Според голям брой проучвания и данни магнитните стихии са много рискови за хората, защото въздействат отрицателно освен на кръвоносните съдове, само че и на душeвността. В същото време, продължителността на вълнението ускорява прочувствения съставен елемент на индивида, прави го по-раздразнителен. Към днешна дата е потвърдено, че освен метеорологичните хора страдат от магнитни стихии, само че и изцяло здрави хора.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР