Доминик Тийм продължава да се опитва да се завърне към

...
Доминик Тийм продължава да се опитва да се завърне към
Коментари Харесай

Бивш номер 3 в света готов за следващите предизвикателства

Доминик Тийм продължава да се пробва да се завърне към най-хубавите си дни. Австриецът към момента може да е надалеч от това, само че е реалност, че не стопира да се бори и да дава най-хубавото от себе си. През тази седмица Тийм взе участие на конкуренцията в Антверпен, като към този момент е част от втория кръг на шампионата, а по-късно през днешния ден ще се изправи против германеца Яник Ханфман в спор за място на четвъртфиналите.

Шампионът от Откритото състезание на Съединени американски щати 2020 признава, че постепенно стартира да възстановява своята убеденост, а триумфът в първи кръг против италианеца Лука Нарди дава още повече очаквания на някогашния международен номер 3 за идващите провокации пред него.

„ Имах доста сложен мач в първия кръг и това, че завоювах несъмнено се отрази добре на самочувствието ми. Успях да направя поврат след изгубен първи сет, само че просто не стопирах да имам вяра, че мога да печеля срещата. Изпратих много неприятна предходна седмица, отпаднах рано в Братислава и бях отчаян. Сега обаче ми се желае да стигна по-далеч, въпреки всичко приказваме за шампионат от ATP 250, а аз в действителност се нуждая от победи и точки за ранглистата. Ще изляза за мача си с Ханфман пределно стимулиран и подготвен за нова тежка борба. Той несъмнено демонстрира напредък със своите изяви на корта, тъй че упованията ми са за дълъг дуел. Ще се боря да печеля колкото се може повече мачове до края на сезона, с цел да мога да завърша годината по добър метод “, сподели Тийм.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР