Домати с причудлива форма отгледа дупничанката Екатерина Свиленова. Бившата счетоводителка

...
Домати с причудлива форма отгледа дупничанката Екатерина Свиленова. Бившата счетоводителка
Коментари Харесай

Дупничанка се хвали с причудливите си домати

Домати с причудлива форма отгледа дупничанката Екатерина Свиленова. Бившата счетоводителка се е сдобила с много любопитни зеленчуци и даже е образувала своя дребна сбирка.

Дамата е доста горда с находките си и на драго сърце им прави фотоси, които след това демонстрира измежду близки. Сред самобитните експонати на Свиленова са домати, наподобяващи на четирилистни детелини и такива, наподобяващи два бъбрека.

Във всеки зарзават с друга форма виждам някакъв предмет. Не може и в другите градини да няма зеленчуци с ексцентрична форма, само че аз ги откривам, притеглят ме като магнит. Правя им снимки, с цел да ги демонстрирам на приятелките си, споделя Екатерина Свиленова, представена от СтрумаБг.

Това не е първият път, в който дупничанката попада на плодове и зеленчуци с впечатляваща форма. По думите ѝ тя се е натъквала още на моркови и картофи, изглеждащи по нехарактерен метод.

Преди време Свиленова отново се появи в медийното пространство. Тогава тя съумя да притегли погледите още веднъж със колекция от странни плодове и зеленчуци. В експозицията на дамата от Дупница попадаха [мандарини], наподобяващи на риби, картоф, който наподобява като куче и патладжани-пингвини.

 Странна форма моркови

Изглежда в Югозападния край зеленчуците с по-интересна форма са постоянно срещано събитие. Припомняме, че през ноември предходната година земеделецът от Струмяни Иван Иванов се похвали с голям домат, също изглеждащ по много нехарактерен метод.

Забележителният апетитен зарзават тежеше съвсем един кг. Чудото на природата можеше да бъде оприличено и на кръст, и на гигантска четирилистна детелина. Мнозина видяха в появяването на чудатия домат добра прокоба и обявиха, че той ще донесе шанс и благополучие на своя собственик.

Семейството на Иван Иванов от години се занимава със земеделие, само че домат като миналогодишния колос несъмнено не беше виждало в градината си. Освен домати Иванови отглеждат още зелена салата и корнишони. Според производителите невероятният домат се е появил в следствие от погрешно опрашване.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР