Бащата на звездата от Tennessee Titans Кейлъб Фарли загина при предполагаема газова експлозия

...
Домът на стойност 2 млн. долара (1,6 млн. паунда), който
Коментари Харесай

Домът на стойност 2 млн. долара (1,6 млн. паунда), който според регистрите на собствеността принадлежи на играча, е бил унищожен при експлозията, докато приятел на семейството също е бил ранен и откаран в болница.

Във вторник 24-годишната звезда от НФЛ сподели снимка на баща си и публикува видео на съседи, които вдигат тост за паметта му, с надпис: „Татко, ти си легенда . Обичам те 4L (за цял живот).“

Причината за взрива, който според служители е възникнал в спалня на имота, в момента се разследва.

Въпреки това, Кент Грийн, директор на противопожарните служби и управлението на извънредните ситуации на окръг Иредъл, каза, че смята, че взривът е бил експлозия на газ.

Не се подозира злоупотреба, каза офисът на шерифа.

Изображение: Калеб Фарли играе за Tennessee Titans през 2021 г. Снимка: AP

Звездата от НФЛ Фарли не беше вкъщи по време на експлозията, но пристигна на мястото във вторник, след като научи новината.

Семеен приятел Крисчън Роджърс , 25, който беше видян да напуска рухналата сграда след експлозията, беше откаран в местна болница със сътресение, според Грийн.

Той е буден и бодър, но все още не е изписан, Грийн добави.

„В него не може да има жив човек – това беше първата ми мисъл“, каза той.

Изображение: Кейлъб Фарли сподели снимка на баща си Робърт Фарли (на снимката ) в социалните медии. Снимка: Instagram/Cr_farl

"И когато разбрах, че някой наистина е излязъл от него, бях изумен. Това беше дом от 6300 квадратни фута и нямаше нищо друго освен може би част от гаража."

Фарли беше избран от Титаните в първия кръг на драфта за 2021 г. - 22-ият общ избор през тази година - и досега е изиграл 12 мача за отбора на Тенеси.

Той страдаше от гръб контузия миналия ноември и остава недостъпен за Титаните, които трябва да завършат тренировъчния си лагер тази седмица преди новия сезон на НФЛ.

Прочетете повече:
Играч от НФЛ, който вдъхнови филма, съди семейството, което взе него в

Фарли загуби майка си от рак през 2018 г. и през 2020 г., докато играеше на ниво колеж, стана първият високопоставен играч, който се отказа от сезона поради пандемията от коронавирус.

Треньорът на Титаните Майк Врабел каза на отбора за загубата на Кейлъб Фарли по време на тренировка в Нешвил във вторник и играчите коленичиха в очевидна молитва.

„Това е най-важното нещо е да се съсредоточите върху него и … всичко останало е доста тривиално“, каза той след тренировка.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР