Домът на Гала на брега на Искър не струва няколко

...
Домът на Гала на брега на Искър не струва няколко
Коментари Харесай

Гала се уреди с дом на аванта

Домът на Гала на брега на Искър не коства няколко милиона лв., каквито бяха първичните догатки на сътрудниците и почитателите на русокоската. Водещата на „ На кафе ” се е уредила с къща на облага против реклама на няколко родни компании в малкия екран и обществените мрежи „ Facebook ” и „ Инстаграм ”, научи „ Уикенд ”.

„ Това е видео, което от дълго време давам обещание да направя. Доверих се на българска компания за построяването на къщата. Благодарна съм, че я направиха тъкмо както си я представях. Исках да е на един етаж, с високи тавани и да има плашила за птици, тъй като няколко дребни птички се бяха блъснали в прозорците. Половината част е облицована с дърво, а другата половина е с камък. Имам предходен злощастен опит с български компании, само че този път още веднъж се доверих на наши производители ” – рапортува Гала във видеото, което популяризира в обществените мрежи. Разбира се, тв водещата неведнъж загатва името на двете компании, които са й създали къщата. Едната е построила дома, а друга го е обзавела. Според източник на „ Уикенд ” русокоската от Плевен е употребила огромен % понижение – над 50%, и е платила единствено половината от сумата за постройката и обзавеждането на парцела.



Тв звездата първо сподели постройката, след това мина небрежно през самия двор, само че там не се задържа дълго, тъй като нямаше компания, на която да благодари за райграса. По-нататък Гала демонстрира всекидневната, обединена с кухня, където преобладаващият материал е дърво – виждаме го в това число при стените, мебелите, таваните и вратите. За този комфортен избор водещата признава: „ Много обичам дърво и желаех всичко да бъде направено от дърво “. През прозорците се вижда и външна кухня, продължение на вътрешната. Особена злоба измежду домакините несъмнено е провокирал кухненският остров, чийто плот се отмества, с цел да разкрие бранша с котлоните.

Блондинката не от през вчерашния ден заработва с реклами. Известно е, че тя направи много усъвършенствания по външния си тип с помощта на „ На кафе ”, където демонстрираше процедурите върху личното си лице и тяло, като по този начин се възползва гратис от интервенциите.



Холът на тв водещата

„ Никой не видя, че концепцията на Гала е реклама на компаниите, а не толкоз проявлението на своя дом! Лично на мен безусловно нищо не ми харесва. Ама нищо! Не основава усещане на уют, няма жанр! С тия огромни стъкла, каквото и отопление да има ще я стопли на куково лято! ” – подлага на критика я в инстаграм зрителка. Тя е права за студените месеци, изключително край язовир, където е постоянно няколко градуса по-студено. За Гала и колосалната й заплата от над 20 000 лв. месечно обаче надали са проблем по-високите сметки за отопление...



Кухнята на русокоската е фантазия за доста домакини

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР