Домът на Алистър Кроули ще бъде възстановен до 2022 г.

...
Домът на Алистър Кроули ще бъде възстановен до 2022 г.
Коментари Харесай

Домът на Кроули ще бъде възстановен до 2022 г.

Домът на Алистър Кроули ще бъде възобновен до 2022 година … Домът на скандалния окултист Алистър Кроули в Лох Нес (The Loch Ness) може да се трансформира в съществена туристическа атракция след към две години (Zona666.com).


Полагат се старания за възобновяване на предходната популярност на къщата на Алистър Кроули Разположен покрай Фойерс (Foyers), от югоизточната част на Лох Нес, Шотландия, Boleskine House е издигнат през 18 век, в регион с дълга история на особени събития. Алистър Кроули, индивидът, който в миналото е бил считан за „ най-нечестивия в света “, живеел в къщата сред 1899 и 1933 година Смята се, че там той е провеждал ритуали на черна магия. Сградата, която е мощно развалена от два пожара, неотдавна е закупена от група вложители, които основават Фондация „ Boleskine House “ с вярата да я възстановят и да върнат предходната й популярност. Четете още: Световни водачи под въздействието на окултисти, ясновидци и астролози През последните няколко месеца са положени старания за унищожаване на руините от вътрешността на къщата. Сега, строителните бизнесмени Кийт и Кира Рийди (Keith and Kyra Readdy) дават актуализация за работата, заявявайки, че идващите стъпки ще бъдат ремонт и възобновяване на гранитния камък и замяна на покрива на постройката. Кийт споделя: „ Планирахме тази работа да се организира напролет на 2021 година След това ще стартираме да възвръщаме вътрешността. Планираме да приключим до пролетта на 2022 година Ще бъде отлично най-сетне да сложим нещата вътре в къщата, а не безмилостното унищожаване на руините от вътрешната страна.



Планираме да възстановим постройката на великата грузинска ловна ложа, която в миналото е била. Тя ще включва две стаи, публична столова и библиотека с книги за предишното на къщата. ” Колко известна ще бъде къщата, откакто се отвори за публични визити, следва да разберем … Но, има и хора, които се съмняват в „ доброжелателните “ планове на вложителите и се питат с каква тъкмо цел ще се употребява реставрирания дом на известния окултист …
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР