Домът, който тя притежава там, е наследствен. Къщата в родния

...
Домът, който тя притежава там, е наследствен. Къщата в родния
Коментари Харесай

Шок! Изгонването От Нова Й Се Струва Като Любовна Въздишка В Сравнение С Това! Ани Цолова В Сълзи, Цяла Престъпна Банда Я

Домът, който тя има там, е унаследен. Къщата в родния си края Ани Цолова наследила от своя починал татко. Той я наследил от дядо си.

Телевизионната звезда няма опция да посещава постоянно дома си. Но все пак не е оставила къщата си във врачанско на произвола на ориста. Тя непрекъснато контактува със съседите си по телефона и от тях научава какво се случва в селото и в дома й.

Но последните вести по никакъв начин не се харесали на някогашната служителка на Нова тв. Ани Цолова побесняла откакто съседите й съобщили, че къщата още веднъж е станала жертва на грабеж.

Телевизионерката знае доста добре кой е причинителят. От години къщата й постоянно е обирана от ромска фамилия, която вършее из врачанско.

След следващата преживелица тя уведомила полицията. Посочените от нея лица били привикани на разпит, само че без резултат.

Преди години същите роми били упрекнати за убийството на 40-годишна жена от врачанско. Но все пак към момента са на независимост и не престават да обират къщите в околните села.

Ани Цолова от дълго време желае да постави СОТ, само че нито една охранителна компания не съгласява да охранява къща в затънтено врачанско село, което даже на картата не съществува.

Телевизионерката не желае да продаде парцела, с цел да не оскверни паметта на татко си. Но към този момент се е отчаяла и не има вяра, че ще успее да оправи със обстановката, която от години остава непроменена.

След всеки грабеж, тв водещата се жалва в районното ръководство. Но жалбите й постоянно остават без резултат, написа „ Ретро “.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР