Домът е мястото, в което прекарваме голяма част от живота

...
Домът е мястото, в което прекарваме голяма част от живота
Коментари Харесай

Дървото на богатството - ето как да го отгледаш вкъщи

Домът е мястото, в което прекарваме огромна част от живота си. Тук изживяваме доста прелестни, само че и някои неприятни моменти.

Ето за какво е значимо да имаме пространство, което да е като леговище, а не просто място, на което се прибираме, с цел да преспим.
7 метода да спестиш пари като опростиш живота си 7 фотоси  7 метода да спестиш пари като опростиш живота си  7 метода да спестиш пари като опростиш живота си  7 метода да спестиш пари като опростиш живота си  7 метода да спестиш пари като опростиш живота си
Домът е доста значим и тъкмо поради това е хубаво да го заредим единствено с положителна сила, с цел да имаме хубави мемоари. Това може да стане с растението красула , познато като дървото на живота или дървото на благосъстоянието .

В Япония считат, че това е дървото на парите – респективно на шанса и щастието, които неизбежно влизат в дома или офиса. Вижте още в канала "Кaк дa " във vbox7.

 растение iStock

Красулата произлиза от Южна Африка и се отглежда относително елементарно и не се изискват доста старания. Подходящата почва за него е примес от пясък, хумус и тор за цветя .

Полива се един път на три седмици. Издържа на ниски температури, както и на топлината.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР