Домашното видео, което носи името Марк получава новина от Харвард,

...
Домашното видео, което носи името Марк получава новина от Харвард,
Коментари Харесай

Как реагира Марк Зукърбърг когато разбира, че е приет в Харвард

Домашното видео, което носи името " Марк получава вест от Харвард, " е снимано от бащата на Зукърбърг - Едуард, който наподобява 10 пъти по-въодушевен от новината от сина си, съобщи Profit.bg.

" Йей, " споделя Зукърбърг с допустимо най-невъодушевен звук. " Приели са ме. " В това време беше му обикаля из стаята и се радва. Зукърбърг, който е в леглото си по пижама, се усмихва и свива леко победоносно пестник.



Ако Едуард Зукърбърг, който по специалност е ортодонт, не е бил изключително благополучен, когато синът му напуща Харвард през втората си година, с цел да работи по дребен стартъп план, прочут в началото като Thefacebook, той няма проблеми с това в този момент. Миналата година бащата на Зукърбърг съобщи, че изпитва " голяма горделивост " от метода, по който влияе Фейсбук. Да не приказваме, че положението на младия Закърбърг сега надвишава 60 милиарда $.

Освен това Зукърбърг ще бъде най-младият, който ще изнесе тирада при дипломирането в дългата история на Харвардския университет, а и най-сетне самият той ще получи тапия от университета.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР