Домашно приготвената чеснова тинктура ще ви отърве от множество заболявания! Чесънът

...
Домашно приготвената чеснова тинктура ще ви отърве от множество заболявания!
Чесънът
Коментари Харесай

Тя разряза чесъна в сърцевината и си приготви лек, с който забрави за куп болежки

Домашно приготвената чеснова смес ще ви отърве от голям брой болести!
Чесънът постоянно бива хвален за разнообразни свои изгоди, само че през днешния ден можете да научите нещо ново за този прочут артикул. Оказва се, че чесънът оказва помощ да отслабнете и е мощно средство за предварителна защита против рака!
Чесновата смес с алкохол ще ви помогне да се отървете от паразитите в организма, ще подмлади кръвоносните ви съдове, ще спомогне да се отървете от непотребния холестерол, ще форсира метаболизма!
Но човек би трябвало да съблюдава наложително рецептата, с цел да реализира оптимален лечебен ефект…

Чеснова смес
Съставки:
200 грама алкохол (водка, спирт)
200 грама обелен счукан чесън
Начин на подготвяне:
Важен миг: преди да смачкате чесъна, премахнете сърцевината на скилидките, в случай че тя е груба и забележима.

Младият чесън не може да бъде подложен на тази процедура. Сърцевината се отстранява, с цел да предпазите инфузията, защото сърцевината на чесъна може да има неприятни резултати върху стомашно-чревния тракт.
Изсипете към чесъна алкохола. Нека сместа престоява в продължение на към 10 дни, след което се прецежда и се съхранява на мрачно място.
Как да приемате чесновата смес?
Разредете 10 капки чеснова смес в 5 супени лъжици студено прясно мляко.
Пийте еликсира 20 минути преди хранене.

Необходимо е да вършиме това 2 пъти дневно в продължение на 2 седмици, а по-късно да си вземете отмора за 2 седмици и да повторите курса от две седмици още веднъж, написа Букварче. Ефектът е необикновен!
В рамките на една седмица ще забележите по какъв начин процесът на храносмилане се е подобрил – няма тежест в стомаха след хранене. Възможна е загуба на тегло!
В резултат на пречистването на съдовете ще изчезне хроничното главоболие, както и ще възстановявате съня си. Положително тинктурата ще се отрази и на положението на кожата ви, тя доста бързо ще обнови, ще стане опъната, дефектите ще изчезват!

Противопоказания от приема на средството няма. Разтворена в мляко, чесновата смес е изцяло безвредна за стомаха, в допълнение, вие въпреки всичко сте отстранили сърцевината на чесъна, която може да бъде нездравословна.
Между другото, покълналата към този момент вътрешност се предлага да се отстранява и преди приложимост в храната: тогава миризмата на чесън не е толкоз остра и бързо изчезва! Също по този начин е доста потребен печеният чесън и би трябвало да го включите в менюто си.
Тази рецепта за чеснова смес е същинско богатство, което можете да споделите с приятелите си! Не губите време и отидете да приготвите лекарството.
Инфо: Лекувай.бг

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР