Домашният насилник Ерман от Свищов е остригал жена си и

...
Домашният насилник Ерман от Свищов е остригал жена си и
Коментари Харесай

Свищовлията остригал жена си и я направил на панаирджийска мечка, защото му сложила рога

Домашният принудител Ерман от Свищов е остригал жена си и я повел по този начин по улиците на града, тъй като схванал, че тя работила за бебе с различен мъж, преди да го зареже. Освен това предходният й го срещнал дни по-рано на улицата и го пребил. 28-годишният рогоносец не могъл да понесе срама, написа " Телеграф ".

Подробностите станаха ясни, откакто късно вечерта в петък Свищовският областен съд дефинира непрекъсната мярка „ задържане под стража “ за насилника.

Машинка

Остриганата 27-годишна жена и децата й са настанени в спешен център. На мъжа са повдигнати три обвинявания – за лека телесна щета в изискванията на домашно принуждение, за насила за остриганата нула номер коса с машинка и за безчинство с необикновен цинизъм, защото по-късно той я е извел остригана на улицата, с цел да я унизи.

Районният прокурор на Велико Търново Тихомир Шабов разясни пред БНР по какво се работи сега: " Да се откри какъв е отзвукът в обществото – има ли възмутени, няма ли, разкарвана ли е жертвата из града, с каква цел, от кого ", сподели той.

Казуси

Малтретираната жена е майка на две деца. Върнала се при обвинения през август тази година, откакто се разделила с предходния си другар. Мотивът е ревнивост, споделят от прокуратурата.

" Ние се занимаваме с наказателната част на проблема и сме съсредоточени по доказване на закононарушенията, осъществени от насилника. Какво ще става с жертвата, по кое време и по какъв начин вземат решение други институции. Ние, несъмнено, ще я разпитаме пред арбитър ", разясни районният прокурор.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР