Домашните кучета вече ще могат да излизат през зимата с

...
Домашните кучета вече ще могат да излизат през зимата с
Коментари Харесай

Домашните кучета вече ще могат да се разхождат с чорапогащи

Домашните кучета към този момент ще могат да излизат през зимата с чорапогащи за предни и задни лапи, тъй че да не се боят от студа, написа в. "Метро ".

Елегантните продукти бяха пуснати на пазара в Съединени американски щати от компанията "Уоки поус ". Всъщност новото откритие съставлява два тънки чорапа с гумирано ходило, които се нахлузват на лапите на домашния любим и с елегантни презрамчици се пристягат към гърба му. Дизайнът е дело на нюйоркчанката Лиса Барноф. С чорапите до хълбока тя на първо време обзавела своя кокер шпаньол Тофи.

По този метод кучето ѝ не си цапа лапите в калта и не може да ги облизва, в случай че е минало през нечистотии по тротоарите

Първите опити с Тофи Лиса Барноф направила със личните си чорапогащи. Но те се оказали неуместни за носене от четириногото. Така се получил новият продукт, подобаващ за кучешката снага. Стъпалото на чорапогащите приключва с тънка гумена материя, която е устойчива на изхабяване. Чорапогащите се оферират в четири разцветки и могат да се перат в автоматизирана пералня.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР