Домашен тор за мушкато за обилен цъфтеж през цялата година.

...
Домашен тор за мушкато за обилен цъфтеж през цялата година.
Коментари Харесай

Домашен тор за буйно цъфтящо мушкато

Домашен тор за мушкато за изобилен разцвет през цялата година. Мушкатото ще цъфти необикновено красиво, няма да можете да откъснете взор от него! За страдание, рядко се виждат красиви саксии на первазите, тъй като не всеки знае по какъв начин вярно да се грижи и да подхранва тези цветя, тъй че да цъфтят превъзходно през цялата година.

Това цвете се нуждае от постоянно поддържане, което ще му обезпечи нужните субстанции за избухлив разцвет. Можете да си приготвите това средство за поддържане у дома. Комбинирайте следните съставни елементи в комфортен стъклен съд:

2,7 литра чиста, утаена вода
100 г качествена прясна квас
1/2 чаша захар

Вижте още: Оригинална кашпа за градината

Сместа би трябвало да се покрие с марля в стъклен съд (например 3-литров буркан) и да се държи на топло. Разклащайте наличието понякога. Средството ще бъде готово, когато процесът на ферментация завърши. За да подхраните мушкатото, разредете 1 чаша в 10 литра вода. Ако не се нуждаете от толкоз огромно количество, тогава направете по-малко, само че безусловно спазвайте пропорцията 1:10. Трябва да поливате мушкатото един път на 2 седмици по 1 чаша на саксия.

Пригответе си този домакински тор за мушкато, няма да съжалявате!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР