Дом за деца с увреждания в областта Могилев е бил

...
Дом за деца с увреждания в областта Могилев е бил
Коментари Харесай

Дом на деца с увреждания в плен на коронавируса

Дом за деца с увреждания в региона Могилев е бил обиден от ковид, като данните сочат, че всички 170 момчета и девойки са дали позитивни резултати, написа Al Jazeera, базирайки се на информация от беларуския здравен инспекторат.

Знае се също, че заболяването е импортирана в дома от един от чиновниците, като след това са тествани и открити като заболели всички негови сътрудници, както и децата, за които се грижат.

Беларус продължава да е една от дребното страни в света, които отхвърлят заплахата, която вещае пандемията от COVID-19, като последният случай на зародило огнище провокира още по-сериозни терзания по отношение на компетенцията на административните органи.

Президентът Александър Лукашенко не отстъпва от позицията си, че коронавирусът основава непотребна неуравновесеност в обществото, макар че към 24 април към този момент са регистрирани близо 9000 инфектирани и 63 смъртни случая.

Бившата руска република демонстрира, че към момента не е надживяла тези мрачни години от края на 80-те, когато истината е била това, което разгласи държавното управление.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР