>Дом НХК - културен дом на Нефтохимикапл. Тройката N10 коментара

...
>Дом НХК - културен дом на Нефтохимикапл. Тройката N10 коментара
Коментари Харесай

Христо Шопов гостува в Бургас с Всяка година по същото време

> Дом НХК - културен дом на Нефтохимикапл. " Тройката " N1

0 коментара за Дом НХК - културен дом на Нефтохимика Тук има:В навечерието на Деня на влюбените Христо Шопов и Лилия Маравиля ще показват в Бургас спектакъла " Всяка година по същото време ". Постановката, която можете да гледате на 13-ти февруари от 19.00 часа в Културен дом на Нефтохимика е продължение на продукцията с присъединяване на Христо Шопов и Лилия Маравиля - " Догодина по същото време " по сюжет на блестящия драматург Бърнард Слейд.

Във втората част от нея актьорите не престават забележителната си креативна симбиоза, с цел да разкрият посредством героите си - Джордж и Дорис, тайните на трогателна обич, неподвластна на житейските условия. Прекрасният превод е дело на проф. Андрей Аврамов. Режисьорът - Георги Михалков съумява интуитивно да построи облиците по най-хубавия метод и дружно с целия екип да подари на публиката един предстоящ и паметен театър.

" Всяка година по същото време " е пиеса, която рисува история с палитрата на всички човешки страсти и положения. Чувствен и занимателен разговор за неизбежните лутания сред комфортните самоизмами и отрезвяващите истини. За оня стадий, в който изпитваш потребност да осмислиш пропуснатите благоприятни условия и да се отдадеш на неосъществените хрумвания, дружно с някой, който те обича и поддържа. За моментите, в които бързаш да прекосиш пустинята на неполучените отговори и да изкачиш своя персонален Еверест.

Билети за постановката можете да закупите на касата на НХК и в мрежата на Eventim.bg.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР