Документите подаде водачът Иван Иванов, министър на земеделието в 47-то

...
Документите подаде водачът Иван Иванов, министър на земеделието в 47-то
Коментари Харесай

Коалиция „БСП за България“ регистрира листата си с кандидати за народни представители в РИК - Русе

Документите подаде лидерът Иван Иванов, министър на земеделието в 47-то Народно събрание. „ Резултатът от работата, единствено за няколко месеца, на Министерство на земеделието е средствата, които ще получат тази година българските аграрни производители, да са невиждано доста и те да се разпределят освен по-прозрачно, само че по по-справедлив за земеделските стопани метод. Това желая да кажа на хората и да желая техния избор на доверие в тези избори. “ съобщи господин Иванов пред русенските медии. Той акцентира, че дружно с останалите претенденти от листата на социалистите от Област Русе, ще създадат една положителна и открита акция, по съответни проблеми и с ясни задължения.

Иван Иванов сподели още, че приоритет, на всеки депутат, би трябвало да бъде Русе да може да построи най-сетне транспортната инфраструктура, която да подхожда на неговото стратегическо транспортно-географско разположение и която ще способства той да заеме почтено мястото си в икономическо, административно, транспортно и културно направление. „ В листата ни има академични преподаватели и докторант, които ще слагат акцент в акцията върху проблемите на висшето обучение и споделят хрумвания по какъв начин местоположението на Русе и Русенският университет биха могли да го трансфорат в център на науката, на продуктите с висока добавена стойност и на младежите “, приключи Иванов.

 Цялата листа с претенденти за народни представители в 48-то Народно заседание на Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ Русе е следната:

1.Иван Иванов– правист

2.Ивалинка Цанкова- инженер агроном

3.Биляна Иванова- академични учител, правист

4.Нора Стоянова- финансист

5.Асен Ласонин- икономист

6.Елисавета Досева– инженер, занаятчия на спорта

7.Стефка Караколева– университетскипреподавател по математика

8.Теодор Тодоров- проектант

9.Искра Иванова– здравен и обществен специалист

10.ВилиИкономов – музикален възпитател

11.Емил Георгиев- инженер

12.Моника Йорданова- правист

13.Микаел Чакълджиян- правист

14.Мариян Савов- артист, деятел на културата

15.Стефан Михов - правист

16.Сашо Стоянов- икономист
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР