Документът на ЕП налага държавите в ЕС да признаят всички

...
Документът на ЕП налага държавите в ЕС да признаят всички
Коментари Харесай

ВМРО: Джамбазки и Слабаков гласуваха против скандална резолюция за еднополовите бракове в Европа

Документът на Екологичен потенциал постанова страните в Европейски Съюз да признаят всички съжителства на лица от целия набор на ЛГБТИК+
Трябва да са ясни имената на хората, които поддържаха с гласа си този абсурден и възмутителен вердикт. От българските представители „ за “ гласоподаваха евродепутатите Радан Кънев от „ Демократична България “, Сергей Станишев и Елена Йончева от Българска социалистическа партия, както и Атидже Алиева-Вели, Илхан Кючюк и Искра Михайлова от Движение за права и свободи. Въздържаха се представителите на ГЕРБ Андрей Ковачев и Андрей Новаков. Единствените, които се опълчиха на резолюцията, бяха евродепутатите от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки и Андрей Слабаков, дружно със своите сътрудници Александър Йорданов, Емил Радев, Ева Майдел и Асим Адемов.

С това си деяние Европейският парламент, с услужливата поддръжка на гореизброените лица, направи следващата крачка към самоубийственото заличаване на обичайните християнски полезности, лансирайки една безпределно нездравословна и гнусна агитация, която от години се пробва да си проправи път на Стария континент. Вчера евродепутатите одобриха резолюция за правата на еднополовите двойки, посредством която се приканват всички страни в Европейски Съюз да признават еднополовите бракове и партньорства и по този начин да подсигуряват на тези хора същата независимост на придвижване и напредване, както на останалите. Във въпросния документ се показва, че браковете или записаните партньорства, подписани в една страна членка, следва да бъдат признавани във всички тях по идентичен метод, а съпрузите и сътрудниците от един и същи пол следва да бъдат третирани по същия метод като разнополовите двойки.

Ние от Вътрешна македонска революционна организация, задно с най-голямата родителска организация РОД Интернешънъл, не от през вчерашния ден предизвестяваме, че това ще се случи и че всички нервности за права на еднополови бракове ще доведат до принудително налагане на непознати идеологии. Либералната хунта потвърди, че води война против нас и тя е цивилизационна. Левите пропагандатори се пробват да разрушат модела на Европа и на това, което съставлява западната цивилизация към този момент няколко хиляди години. За някаква група самозадоволени и към този момент незнаещи какво да вършат със себе си хора тази цивилизация в този си тип е зложелател и те се пробват да я разрушат. Доказателството е тази призната резолюция, а всички, дали своят вот „ за “, са съучастници в бруталния опит за разрушение на обичайните християнски полезности. Ситуацията е ясна - извънредно левите радикали са изправени против суверенните народи и против страните.

Позицията на Вътрешна македонска революционна организация по тематиката е ясна и непреклонна. Ние показваме несъгласието си с тази явна интервенция в политическите решения на България от страна на Европа и изрично заставаме срещу узаконяването на гей браковете у нас. По същия метод, по който го направиха през днешния ден евродепутатите от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки и Андрей Слабаков, които с гласуването си опазиха България. Ние няма да позволим на страната ни да се постанова изкуствена джендър идеология, тъй като Конституцията е ясна по тематиката. Организацията ще брани целостта и устоите на обичайното българско семейство, което е застрашено от редица фактори. Приемане на еднополовите бракове би довело до муден разпад на обичайните български полезности. Затова Вътрешна македонска революционна организация се афишира срещу България за следващ път да сведе глава пред ултиматумите на Европа.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР