Докторите трябваше да извадят дръжка на мотоциклет от очната кухина

...
Докторите трябваше да извадят дръжка на мотоциклет от очната кухина
Коментари Харесай

Отвратителни рентгенови снимки показват, че очната кухина на тийнейджър е пронизана от дръжката на спирачката на мотоциклет след катастрофа

Докторите трябваше да извадят ръкохватка на мотоциклет от очната празнина на младеж след ужасяваща злополука в Малайзия.

По знамение 19-годишното момче се размина от злополуката без съществени пострадвания и без трайни увреждания на зрението. Лостът на мотоциклета за благополучие е пропуснал очната ябълка на момчето с милиметри, разкриха лекари в Малайзия, до момента в който споделяха кървави детайлности от злополуката.

Съобщава се, че пожарникарите е трябвало да отрежат дръжката на спирачката от мотора на мястото на злополуката, с цел да могат парамедиците да стигнат до момчето. Той беше откаран по неотложност в Центъра за проучване на очите на Малайския университет в Куала Лумпур с доста подуто око и дръжката на велосипеда, която към момента стърчеше от дясната му очна празнина.

17-сантиметровата ръкохватка влезе единствено леко вляво от очната му ябълка. След като го прегледаха, медиците откриха, че ретината на младежа, която е пластът тъкан в задната част на окото, който ни оказва помощ да виждаме, е мът...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР