Докторът на медицинските науки, онкологът Рамин Иманов сподели изпитана рецепта

...
Докторът на медицинските науки, онкологът Рамин Иманов сподели изпитана рецепта
Коментари Харесай

Чудодейна рецепта с куркума за превенция на рака

Докторът на медицинските науки, онкологът Рамин Иманов показа изпитана рецепта за предварителна защита на рака:

„ За да приготвите лекарството са ви нужни: 1 супена лъжица екстра върджин зехтин (можете да употребявате сурово и органично кокосово масло), ½ чаена лъжичка джинджифил, ½ чаена лъжичка куркума, ¼ чаена лъжичка черен пипер.

Поставете съставките в купа и разбъркайте добре. Можете да добавите тази пикантна примес към вашите салати, меса, супи и яхнии. Препоръчва се да се употребява един път дневно за попречване на рак и 3-4 пъти на ден за ликвидиране на анормални ракови кафези.

Куркумата, прибавя лекарят, е най-силната съставна част в тази рецепта. Отдавна се употребява поради нейните противоракови, антиоксидантни и противовъзпалителни резултати. В допълнение, куркумата и градинският чай оказват помощ и при най-тежката кашлица.

Куркумата е фалшификация, която се употребява повече от 4000 години. Тя сполучливо оказва помощ при проблеми с храносмилането, бори се с инфекции и възпаления. Куркумата е мощно противовъзпалително средство, защото съдържа веществото куркумин.

То може да прочисти плаките в артериите и кръвоносните съдове, като по този начин доста понижава риска от атеросклероза. Известно е, че тя е основна причина за инфаркт и инсулт. Куркуминът също по този начин може да намали равнището на неприятния холестерол.

Куркумата подкрепя храносмилането, като успокоява признаците на разнообразни разстройства. Жълтата фалшификация подкрепя производството на злобен сок и защищава от затруднения на улцерозния колит. Ценната фалшификация също по този начин подкрепя поддържането на съсотянието при артрит, усъвършенства и здравето на мозъка. Куркуминът предотвратява развиването на заболяването на Паркинсон и алцхаймер, а също и на деменция.

Както стана ясно от горната рецепта, куркумата е профилактика на рака, което е потвърдено с многочислени проучвания върху лабораторни животни./Zdrave.to

Източник: lifebg.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР