Новият филм за Доктор Стрейндж с втори екслузивен трейлър

...
Доктор Стивън Стрейндж продължава приключенията си, изправяйки се пред нови
Коментари Харесай

Доктор Стивън Стрейндж продължава приключенията си, изправяйки се пред нови врагове и стари приятели.

Бенедикт Къмбърбач се представя блестящо във втория филм за гениалния хирург, притежаващ магически свръхспособности, а феновете на комиксите, създадени от великия и наскоро починал Стан Лий, посрещнаха трейлъра, пуснат на 14 февруари, с най-голямо нетърпение.

Според синопсиса на филма "вратата към една многопластова вселена, изпълнена с мистерии и лудост, се отваря. Сега, когато Железният човек и Капитан Америка са напуснали сцената след ожесточената си битка в "Отмъстителите 4: Краят на играта", Доктор Стрейндж е централната фигура сред супергероите. Но последният път, когато той използва магия, това имаше драматичен ефект, така че сега той се обръща към Уанда Максимоф (Елизабет Олсеъ) и Върховния магьосник Уонг (в ролята Бенедикт Уонг), за да помогне за поправянето на вселената.

Интересът на почитателите на комиксите е провокиран и от загадъчен глас, който се появява в трейлъра: почитателите твърдят, че тембърът му е много близък до този на Чарлз Ксавие/професор Х, изигран във филмите за Х-Мен от британския шекспиров актьор ветеран Патрик Стюарт, и публиката тръпне от вълнение при мисълта, че ще го види в предстоящия филм.

""Доктор Стрейндж в мултивселената на лудостта"" ще излезе на екран на 5 май. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР