Доктор Ох-Боли е най-добрият лекар на животни в света. Той

...
Доктор Ох-Боли е най-добрият лекар на животни в света. Той
Коментари Харесай

Доктор Ох-Боли и болните маймуни

Доктор Ох-Боли е най-хубавият доктор на животни в света. Той в никакъв случай не отхвърля да отиде при някое болно животинче, с цел да го излекува, а къщата му е същински зоопарк. Там живеят зайци, мечки, вълци, маймуни, папагали, таралежи, крокодили и какво ли още не. Той се грижи за всички, а те му отвръщат с любов и честност. Вечер като се прибере от работа споделя на всички какво му се е случило денем. Или пък се сеща за всякакви невероятни истории от лекарската си процедура. Една заран при него пристигна ранена мармозетка. Беше наранила лапичката си по време на утринната си гимнастика. Ох-Боли незабавно я одобри в кабинета и стартира да я успокоява.
Тя плачеше, тъй като след няколко дни би трябвало да се яви на съревнование по художествена гимнастика. Дали ще успее да се възвърне в точния момент? Със сигурност! Този лекар е същински магьосник. Винаги знае какво лекарство да даде на болните животни и да ги накара да се почувстват по-добре. Затова той в никакъв случай не си взима отпуска. А в случай че инцидентно му се прииска да отиде някъде, всички животни потеглят дружно с него. Е, с огромна компания пътуването е още по-забавно!
Какво още ще се случи, ще разберете тази неделя на 11 март от 8.30 ч. в „ Детското.БНР “. Само по стратегия „ Христо Ботев “.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР