Доктор Христо Грудев е новият кмет на община Асеновград. Все

...
Доктор Христо Грудев е новият кмет на община Асеновград. Все
Коментари Харесай

С над 2 700 гласа преднина Христо Грудев печели на балотажа в Асеновград

Доктор Христо Грудев е новият кмет на община Асеновград. Все още обработването на протоколите продължава. Повече от 2 700 гласа разделят претендентите на " Българска социалистическа партия за България " и Политическа партия ГЕРБ за кмет на община Асеновград. Според първи статистики, лекар Христо Грудев води на лекар Емил Караиванов с 57% към 43%.
Данните са при обработени близо 94% от протоколите или от повече от 19 500 гласоподаватели. В формалните резултати не се включват 2% от хората в Асеновград, които са отбелязали " Не поддържам никого ". Информацията е към 21:30 ч. Първоначалната информация от партийните централи на щабовете на двамата претенденти бяха, че мачът е доста оспорван и разликата е минимална.
Окончателната изборна интензивност в Асеновград през днешния ден бе 41,57%, т.е. 22 369 дали своят вот. Победилият претендент Христо Грудев отхвърли коментар на този стадий, като уточни, че публично изказване ще се състои идния вторник и в конференцията ще вземат участие всички спечелили кметове на общини от Политическа партия ГЕРБ в област Пловдив. Днешния избирателен ден в Асеновград мина умерено, без напрежение и без подадени сигнали за нарушавания в Районната прокуратура и Общинската изборна комисия в града.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР