Доколкото разбрах президентът е казал, че в Народното събрание трябва

...
Доколкото разбрах президентът е казал, че в Народното събрание трябва
Коментари Харесай

Асен Василев: Съгласен съм с думите на президента, че в НС трябва да се коват закони, а не интриги

Доколкото разбрах президентът е споделил, че в Народното събрание би трябвало да се коват закони, а не интриги. Аз съм изцяло склонен с него. Това сподели съпредседателят на " Продължаваме промяната “ Асен Василев пред публицисти, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус “.

" Призовавам служебният кабинет да даде бюджет. С наслаждение бихме разгледали бюджета и бихме се погрижили за сигурността на българските компании и на българските жители през идната година “, добави Василев.

На въпрос на публицисти има ли черно на бяло чат по отношение на избирането на ръководител на Комисията за младежта и спорта, Асен Василев отговори, че няма безусловно никаква визия за такива кухненски неща. " И в действителност това не е най-важното за българските жители. Най-важното за българските жители е да се внесе бюджетът, който ние да разгледаме, там да се подсигурят обществените заплащания, да се подсигури, че цената на ел. силата за бизнеса ще остане 250 лева за мегаватчас, да се продължи този висок растеж на стопанската система “, добави Василев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР