Доколкото ми е известно, следствието още не е приключило, имаше

...
Доколкото ми е известно, следствието още не е приключило, имаше
Коментари Харесай

Съветник в ЕК за падналия дрон: Когато има военни действия недалеч от нас, такива неща се случват

„ Доколкото ми е известно, следствието още не е завършило, имаше теории и конспирации за ракетата в Загреб. Това, което беше алармиращо тогава е, че тази ракета, която падна в жилищен регион в Загреб, е прелетяла над осем натовски страни. “

Това сподели в студиото на Euronews Bulgaria Огнян Златев, консултант в европейската комисия, по отношение на планове край село Тюленово дрон.

„ Според мен такива неща са много рискови. Когато има военни дейности близо до теб, такива неща явно се случват “ , добави той.

 

За митинга на зърнопроизводителите:

Позицията на Европейска комисия е доста ясна, това което България е направила, тя просто следва и съблюдава решенията на Европейски Съюз. В края на краищата това е решение от управлението на страната, за мен решенията които държавите-членки са взели по предложение на Европейска комисия са верните.

За страдание, имаме много образци за нелоялна процедура през годините , по какъв начин дребна група се е облагодетелствала от евросубсидии през годините.

Всички си спомняме по какъв начин наскоро селското стопанство освен е задоволявало българските потребности, а сме изхранвали и цяла Европа. В момента структурата на селското стопанство е доста изменена, произвеждаме такава продукция която не подкрепя развиването на бранша.

Не виждам никаква връзка сред решението за рухване на вноса на зърно от Украйна и апела на Фон дер Лайен за Шенген.

 

За мигрантската рецесия:

Мигрантският напън е огромен проблем, той не е от през вчерашния ден, има сериозен проблем в Европейски Съюз, доколкото няма към момента единно мнение по какъв начин ще наподобяват тези ограничения, които да ни оказват помощ да се оправим с този напън. Все още страните членки не са достигнали до това равнище, с цел да се оправят единно с казуса.

 

За Шенген:

Сигнали,че няма да сме част от Шенген може и да има, ние би трябвало да създадем това, което се желае от нас. И за Хърватия обстановката беше сходна, само че хората работеха за тази цел и си я реализираха.

 

 

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР